Caravaggi

Caravaggi (2)

A Caravaggi Bio 50-es a legkisebb aprítógép az Agrolánc Kft. palettáján, amely méreteit tekintve valóban kompakt kategóriába sorolható, de a teljesítménye így is meggyőző. A három lóerős elektromos motorral, vagy a 4,6 lóerős benzinüzemű motorral felszerelt egy etetőgaratos gép egy késsel és ellenkéssel, valamint hat kalapáccsal van felszerelve.

Nem csak a kertészek számára lehet kedvelt és költséghatékony megoldás, de a kisebb fenntartócégek, önkormányzatok számára is megfelelő, amennyiben 4 centiméternél nem nagyobb anyagot szeretnének aprítani. A kifúvókémény kialakítása lehetővé teszi, hogy a gép egyből gyűjtőzsákba fújja az aprítékot, így megkönnyítve a csomagolást és a szállítást.

A Caravaggi Bio 60-as méreteiben hasonlóan kompakt, de két etetőgarattal rendelkezik. A késes aprító-egység az egyenes szálas anyagokat, míg a kalapácsos aprító egység az ágas-bogas bozótos anyagok aprítására szolgál, öt centiméteres maximális anyagátmérőig. Motorkialakításában a Bio 60-as szintén rendelhető elektromos, vagy 5,5 lóerős csendes, megbízható motorral.

A termékről további információk elérhetők:

Bővebben...

Caravaggi BIO 230 – B20 ágaprító.

Az aprítógép egy új kombinációjú késes-kalapácsos aprító-egységgel rendelkezik, mely közvetlenül egy állítható kifúvókéményhez csatlakozik. A viszonylag kis méretű BIO 230-as gép nagy előnye a 10 cm-es aprítható méret, és a nagy aprítási teljesítmény. A gép leginkább egyenes szálas anyagok aprítására alkalmas, felszerelhető közúti alvázzal, és teljesen önjáró berendezéssel.

Bővebben...