Ferrari

Ferrari (2)

A modern gazdaságokban a fenntarthatóság egyre fontosabb szerepet kap a kommunális feladatok végrehajtásában. Az erőfeszítések középpontjában áll a káros-anyagkibocsátás és a zajszennyezés csökkentése, miközben hatékonyan végezzük a gazdaságban felmerülő munkát.

A kitűzött célok elérése érdekében a FERRARI bemutatta az e-Cobramot, amely a világ első olyan traktora, amely azonos méretű kerekeket használ, de teljesen elektromos hajtással rendelkezik. Ez a speciális modell könnyű és rendkívül környezetbarát, opcionálisan megfordítható vezetőüléssel és 40 kW-os elektromos hajtáslánccal van felszerelve, miközben minden más jellemzője azonos a kerékméretű, hagyományos traktorokéval. Az e-Cobram egy úttörő lépés a fenntartható mezőgazdasági gépek terén, és segíti a gazdákat abban, hogy modernizálják műveleteiket anélkül, hogy környezeti áldozatokat hoznának.

Bővebben...

A Ferrari nagy teljesítményű, rendkívül megbízható és jól manőverezhető speciális kompakt traktorokat gyárt. A rövid tengelytávnak köszönhető kiváló súlyelosztás és az alacsony súlypont, valamint az erőteljes motorok és az innovatív dizájn ötvözésével a Ferrari traktorok nélkülözhetetlenek – domborzati viszonyoktól függetlenül – a szűk sorokkal vagy sűrű növényzettel rendelkező terepeken.

Tökéletes választás a szőlő- és gyümölcsültetvényekben, az üvegházi kultúrákban, a kertészeti-virágkertészeti ágazatban, a zöldterület-karbantartáshoz és tipikus önkormányzati területekhez, ahol korlátozott a hely, de a teljesítmény kulcsfontosságú! A nagy teljesítményű, KOHLER vagy KUBOTA motorok pontos befecskendezést, hatékonyabb égést és alacsonyabb üzemanyagfogyasztást biztosítanak.

A műszerfalról történő elektronikus vezérléssel a motor fordulatszáma egyszerűen beállítható, tárolható és előhívható. Különösen hasznos a sor végén történő fordulás után, a pontos előre beállított munkasebességhez való visszatéréshez. Olyan egyszerű, mint egy gomb megnyomása!

Bővebben...