Opall-Agri ekék a hazai gyakorlatban

A 2017-es év elejétől a cseh gyártmányú Opall-Agri gépek hazai importőre a QUIVOGNE Magyarország Kft. Az Opall-Agri palettáján megtalálhatók az ekék, magágy-készítők, talajlazítók, rövid-tárcsák, grubberek és hengerek, valamint igen jelentős a kopó alkatrész gyártás a konkurens munkagépek részére.

Jelenleg a szántási szezonban az Opall-Agri legjobban ismert gépei, az ekék kerülnek előtérbe. A váltva-forgató ekék elérhetők 3-9 ekefejes kivitelben, függesztett és félig függesztett változatban. A függesztett ekék Jupiter fantázianév alatt kerülnek a piacra.

Az igen robosztus kivitelű gépek 120 x 120 x 10 vagy 140 x 140 x 10 mm-es gerendellyel készülnek.

A megfelelően felszerelt, réselt kormánylemezzel és előhántóval ellátott Jupiter ekék ismertek a könnyű vontathatóságukról és a kitűnő aláforgatási képességeikről.

A verhetetlen ár-érték arányú függesztett ekéket a 100-210 LE-s traktorokhoz ajánljuk.

A nagyobb gazdaságok megfelelő alap-gépe lehet az Orion félig függesztett eke. Az Orion elérhető 5-9 ekefejes kivitelben. A segédvázas kialakítású váltva-forgató eke igen robosztus felépítésű, a fő-váz 180 x 180 x 10 mm-es zártszelvényből készül, így bátran ajánlható a legnagyobb traktorokhoz is. Az opciós lehetőségek tárháza a félig függesztett ekéknél is igen széles, így megtalálható rajta a réselt kormánylemez, az előhántók és beforgató lemezek csakúgy, mint például a szélesebb abroncsokhoz ajánlott barázda szélesítő. Az Opall-Agri ekék igény esetén felszerelhetők függesztett késes vagy vontatott hengeres szántás-elmunkálóval is. Amennyiben bővebb információra van szüksége a munkagépekkel kapcsolatban kérem keresse a QUIVOGNE Magyarország Kft.-t.

Elérhetőség:

Quivogne Magyarország Kft.

Gazsi Zsolt

Telefon: 30/558-4918
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.quivogne.hu

Kövessen minket, s további agrárpiaci információinkat:

Utoljára frissítve: vasárnap, 27 november 2022 21:52
Értékelés:
(1 szavazat)

Média