Toro Dingo TX multifunkcionális kisgép

A Toro Dingo olyan multifunkcionális kisgép, melynek kompakt mérete és teljesítménye mellet a sokoldalúsága is rendkívül figyelemreméltó. A több mint negyven csatlakoztatható eszköz segítségével gyakorlatilag nincs olyan feladat, melyre ne lenne alkalmas, legyen szó tuskómarásról, betonkeverésről, kábel fektetésről, gödörfúrásról, síkelőkészítésről, hómarásról vagy egyszerű anyagmozgatásról.

Egy alapgéphez gyorscsatlakozók segítségével lehet a megfelelő adaptert illeszteni, mely ezután professzionáis céleszközzé válik. A hidrosztatikus hajtású gép kezelése egyszerű és biztonságos. A kezelő az eszköz mögött állva biztonságos távolságból, ugyanakkor tökéletes rálátással tudja üzemeltetni a csatlakoztatott eszközöket.

Egyszerű kezelőszervek, megbízható dízel motor

A gép alacsony tömeggközéppontú, robusztus felépítésű a feladattól függően extra széles vagy extra keskeny változatban is rendelhető. Gumihevederes változatban a stabilitása és talajtapadása ideális a rézsűkön vagy nehézebb terepen való munkavégzésre, míg négykerekes változataban kíméli a talajt így akár sportpályákon is kényelmesen lehet vele munkát végezni a gyep épségének veszélyeztetése nélkül.

A négy pumpával felszerelt intelligens hidraulika rendszer mindig az igények szerint osztja el a megfelelő teljesítményt így az emelő és a hajtás egyszerre is működőképes.

Téli munkavégzéshez takaróponyva is rendelhető ami a kezelőt szárazon és melegen tartja a legzordabb időjárási körülmények között is. A megfelelő adapterekkel felszerelve ésszerű és költésghatékony választás lehet bármely professzionális felhasználó számára.

A termékről további információk elérhetők:

Az Agrolánc Kft. honlapján: http://agrolanc.hu
Telefonszám: 27/539-640, 27/539-641, 27/539-642
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kép: http://agrolanc.hu/

Forrás: www.agrolanc.hu

Kövessen minket, s további agrárpiaci információinkat:

Utoljára frissítve: hétfő, 28 december 2020 23:51
Értékelés:
(0 szavazat)

Média