Natur Jet

Natur Jet (1)

A Natur Jet egy multifunkciós, kombinált kijuttató berendezés, melynek segítségével a Natur Micro termékcsalád kijuttatása a talajmunkákkal egy menetben, költségtakarékosan és hatékonyan történik. A berendezés a Natur Agro által készített és forgalmazott saját konstrukció.

Segítségével a Natur Micro termékcsalád kijuttatása csökkentett (40-60 l/ha) vízmennyiséggel oldható meg.

A Natur Jettel felszerelt gépek minden fajta talajmunka során képesek a folyékony talajoltó anyagok, lombtrágyák mozgatására, kijuttatására. A kombinálhatóságnak köszönhetően csak rajtunk múlik melyik munkaművelet során használjuk a Natur Jetet.

Azért ajánljuk szántóföldi permetező, illetve más kijuttatóberendezés helyett, mert kimondottan magas csíraszámú mikrobiológiai talajoltó termékcsaládunk kijuttatásához lett kifejlesztve. Más eszközökhöz képest csökkentett vízmennyiség mellett nyílik lehetőség az input anyagok kijuttatására és a Natur Jetnek nem okoz dugulási problémákat a tömény baktériumtrágyák összetétele sem.

Egy kijuttatás alkalmával akár többféle termék is összekeverhető a tartályban – amennyiben ezt a keverhetőségük megengedi – így még inkább csökkenthető a munkafolyamatok időigénye.

Képgaléria

View the embedded image gallery online at:
https://mezopiac.hu/index.php/natur-jet#sigProGalleriabf7ca9b776
Bővebben...