Rinieri

Rinieri (3)

Az AGROLÁNC Kft. saját, illetve az elmúlt évtizedek országos tapasztalatai is azt mutatják, hogy a sorműveléshez használt vegyszerek ideje leáldozóban van, nemcsak a magas áraknak, hanem a környezettudatos szemléletnek köszönhetően is. Szerencsénkre egyre többen választják a környezetbarát, vegyszermentes gondozást és a munkaeszközökkel történő sörköz-, illetve soralj-művelést.

Érthető, hiszen egyrészről egyre inkább előtérbe kerülnek a bio-, vagy az azt megközelítő művelési módozatok, másrészről pedig ezekkel az eszközökkel magasabb hatékonyságot érhetünk el rövidebb idő alatt, mint az eszköz nélküli, emberi erőforrással végzett munkával.

Bővebben...

Az ültetvények növényzetének optimális fejlődéséhez elengedhetetlen a gyomnövények eltávolítása; a talaj kedvező víz-háztartásának, biológiai egyensúlyának fenntartása. E műveletek elvégzésre számos sorközművelő berendezést gyárt a Rinieri cég: ültetvénytárcsát, oldalra kitolható tárcsás kultivátort, ültetvénykultivátort.

A Rinieri ültetvénykultivátor kapái egy különleges, rugós taggal kapcsolódnak a vázhoz, melynek köszönhetően a talajban levő kövek, gyökerek nem tesznek kárt a kapákban. Az eszköz vázszerkezetének a kialakítása lehetővé teszi a munkaszélesség és a munkamélység szabályozását.

Bővebben...

A piacvezető olasz Rinieri mezőgazdasági eszközöket gyártó vállalat közel 100 éves tapasztalatával megalkotta professzionális elektromos metszőollóját, mely az Iron 400 nevet kapta.

Az ergonomikus kialakítású metszőolló nemcsak precíz vágást tesz lehetővé, de minden eddiginél szélesebbre nyitható vágó részével kényelmesen és biztonságosan végezhető vele a munka. A tiszta vágó éllel sima egyenletes vágás érhető el, így minimalizálható a betegségek kockázata. A szőlő és gyümölcsültetvények speciális igényeihez igazítva az Iron 400 forradalmian új él-elhelyezésével, megnövelt vágás gyorsaságával az egyik leghatékonyabb elektromos metszőolló a piacon, mely egy feltöltéssel gyümölcsösben 12 órányi, szőlőben 24 órányi munkavégzést tesz lehetővé.

Bővebben...