Opall-Agri

Opall-Agri (4)

A hosszúra nyúló téli időjárás után a magágykészítés műveletét érdemes egy menetben elvégezni. Ebben segíthet az OPaLL-AGRI magágykészítő kompaktora a SATURN IV.

Bővebben...

A 2017-es év elejétől a cseh gyártmányú Opall-Agri gépek hazai importőre a QUIVOGNE Magyarország Kft. Az Opall-Agri palettáján megtalálhatók az ekék, magágy-készítők, talajlazítók, rövid-tárcsák, grubberek és hengerek, valamint igen jelentős a kopó alkatrész gyártás a konkurens munkagépek részére.

Jelenleg a szántási szezonban az Opall-Agri legjobban ismert gépei, az ekék kerülnek előtérbe. A váltva-forgató ekék elérhetők 3-9 ekefejes kivitelben, függesztett és félig függesztett változatban. A függesztett ekék Jupiter fantázianév alatt kerülnek a piacra.

Bővebben...

A Quivogne Magyarország Kft. az őszi szezonra felkészülve akciót hirdet a 3 és a 4 vasú Jupiter ekékre! 

A QUIVOGNE termékpalettáján megtalálható cseh Opall-Agri váltva-forgató ekék elérhetők 3-9 ekevasú, függesztett és félig függesztett kivitelben. Az akciós ekék kivitele: 3+0, illetve 3+1 ekefejes kialakítás, 100 cm ekefej osztás, 120x120x10 mm-es gerendely méret, 80 cm vázmagasság, réselt kormánylemez, orrbetétes ekevas, beforgató lemezek, késes ekenád az utolsó ekefejnél, gumi átbillenő támkerék. 

Bővebben...

A QUIVOGNE termékpalettáját az idei évtől a cseh Opall-Agri gépei is színesítik. Az Opall-Agri egyik új fejlesztése a Pegas II rövidtárcsa. Amint a neve is mutatja ez nem egy teljesen új gép, hanem egy 2. generációs eszköz, amelyen az elmúlt évek használatából eredő tapasztalatok már megtalálhatók.

A Pegas-on az 520 mm átmérőjű tárcsalapok párban vannak felfüggesztve, amely megnöveli a gép átömlési keresztmetszetét. A páros felfüggesztés további előnye, hogy hosszú gumibakokon fekszik fel a tárcsatartó, amely nagyobb tartósságot és hosszabb élettartamot ígér. A felszín lezárására több fajta henger választható, amelyek közül hazánkban az ékgyűrűs és a Flex henger az optimális. A rövidtárcsa jelenleg 3 és 4 méteres merev, valamint a Neptun szállítókocsival 8 és 10 méteres munkaszélességben érhető el.

Bővebben...