Quivogne

Quivogne (2)

A Demeter univerzális kultivátor egy igazán sokoldalú munkagép, amellyel Ön a tarlóápolás feladatai mellett a magágykészítést és szántás-elmunkálást is magas minőségben tudja elvégezni.

A robusztus felépítésű munkagépen az elmunkáló eszközök 7 sorban vannak elhelyezve. Az első sorban egy hidraulikus állítású simító dolgozza el a nagyobb hantokat. Helyzete a traktorfülkéből könnyen állítható. Szántás-elmunkálás és magágykészítés folyamán intenzívebb, míg szármaradványokkal borított táblán enyhébb szögbe kell a simítót állítani.

Bővebben...

A QUIVOGNE (ejtsd: kivon) cég a talajmunka-gépek, vetőgépek és permetezőgépek egyik francia specialistája. A QUIVOGNE hazánkban egyre inkább elismert munkagépe az SSDR talajlazító. Az SSDR talajlazítók elérhetők 3-13 késes kivitelben a 80-600 LE-s erőgépek kategóriáját lefedve.

Az egyik újdonság a talajlazítóink között az SSDR XL kivitel. Ez a típus egy igen masszív felépítéssel rendelkező gép, amely vázmagassága 95 cm, így biztonsággal megvalósítható vele az 50-55 cm-es közép-mély lazítás. Igazi különlegesség az XL típusnál, hogy a talajlezárást tandem-ékgyűrűs henger látja el.

Bővebben...